تاثیر ارز ۴۲۰۰ تومانی در اقتصاد کشور
معایب تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی و آسیب های ناشی از اجرای این سیاست در برنامه امشب گفت و گوی ویژه خبری مطرح و بررسی شد.

در گفت و گوی ویژه خبری مطرح شد؛
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، معایب ارز ۴۲۰۰ تومانی امشب ۲۷ آذرماه در برنامه گفت و گوی ویژه خبری با حضور دو کارشناس اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
علی مروی کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه اشتباه ارز ۴۲۰۰ تومانی در دولتهای مختلف از ابتدای انقلاب تاکنون تکرار شده است گفت: دولت ها تلاش کردند تا نرخ ارز را پایین نگه دارند و دلیل این مسئله بر این بود که بودجه آنها وابسته به درآمدهای نفتی بود.
وی با اشاره به اینکه نمی توانیم رشد نقدینگی داشته باشیم و قیمت ها را پایین نگه داریم افزود: دولت ها فکر می کردند می توانند به صورت دستوری ارز را تک نرخی کنند.
قرار بود دولت نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی را نگه دارد و حتی اعلام کردند هر گونه خرید و فروش خارج از آن قاچاق است اما بازار کار خود را میکند حتی اگر اعلام به قاچاق شود، بازار قاچاق شکل میگیرد.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه حمایت از معیشت محرومین و حمایت از تولید اهدافی است که سیاستگذاران اقتصادی آن را بر میشمرند گفت: بانک مرکزی باید دالانی را هدف بگیرد و بگوید نرخ ارز را در این دالان نوسان می دهد لذا نوسانات نباید زیاد باشد که به مصرفکننده و تولیدکننده آسیب بزند.
این دالان باید متناسب با تورم به روز شود ، در شرایط اقتصادی کشور یک دلار از ذخایر ارزی پشتوانه تیم مذاکره کننده محسوب میشود تا بتوانند به توافق خوب برسند یا نه ،نرخ ارز بر روی انتظارات فعالین اقتصادی اثر میگذارد.
در حال تکمیل...