فرانسه قوانین ضد مسلمانان خود را بازنگری کند
باشگاه خبرنگاران
|
اجتماعی و حوادث
|
شنبه، 27 آذر 1400 - 21:47
غریب آبادی در واکنش به اعلام خبر وزیر کشور فرانسه مبنی بر بستن ۲۱ مسجد گفت: از دولت فرانسه میخواهیم قوانین ضد مسلمانان خود را بازنگری کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کاظم غریبآبادی، معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر، در واکنش به اعلام خبر وزیر کشور فرانسه مبنی بر بستن ۲۱ مسجد و برنامه بستن ۶ مسجد دیگر بر اساس قوانین ضد افراط گرایی و جدایی طلبی این کشور، با انتشار توییتی نوشت: "در رویکرد غربی، تروریست ها در ایران مدافعان حقوق بشر هستند و آزادی دینی در کشورهای غربی نیز مساوی تروریسم است.
از دولت فرانسه می خواهیم تا قوانین ضد مسلمانان خود را که جامعه پنج و نیم میلیون نفری اقلیت مسلمان این کشور، مکان های عبادت، مراکز آموزشی و سایر اماکن آنها را هدف قرار می دهد، مورد بازنگری قرار دهد.
انتهای پیام/