خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۶ بیمار جدید کرونایی در خراسان جنوبی شناسایی شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 آذر 1400 - 16:13
بیرجند-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه ۶۶ بیمار جدید کرونایی طی ۲۴ گذشته در خراسان جنوبی شناسایی شد، گفت: زیرکوه، درمیان و سربیشه بیمار جدید کرونایی نداشته‌اند.
نفر،آزمايش،بيمار،كرونا،دوز

سید محمد موسوی میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا در خراسان جنوبی ۱۰۵ هزار و ۷۷۰ آزمایش و تست کرونا انجام شده که از این تعداد ۶۹ هزار و ۳۴۱ آزمایش منفی و ۳۶ هزار و ۴۲۹ آزمایش مثبت بوده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز با انجام ۲۰۱ آزمایش عادی ۴۲ بیمار کرونایی شناسایی شدند که ۹ نفر در بیمارستان بستری و ۳۳ نفر نیز سرپایی بودند.
وی با اشاره به اینکه با انجام ۲۱۱ آزمایش سریع ۲۴ بیمار کرونایی در خراسان جنوبی شناسایی شدند، عنوان کرد: از تعداد بیمار جدید شناسایی شده ۱۳ نفر در بیرجند، ۱۸ نفر در طبس، ۱۱ نفر در نهبندان، چهار نفر از قائنات، ۶ نفر در خوسف، چهار نفر در سرایان، هشت نفر در فردوس و دو نفر در بشرویه بوده‌اند.
موسوی میرزایی با بیان اینکه ۱۵۰ بیمار تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری هستند، بیان کرد: از این تعداد ۴۷ بیمار کرونا مثبت و ۱۱ نفر بستری در آی سی یو هستند.
وی با بیان اینکه همچنین حال یک نفر از بیماران وخیم گزارش شده است، تصریح کرد: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی در خراسان جنوبی نداشته‌ایم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: تزریق واکسن کرونا در استان به عدد یک میلیون و ۵۰ هزار و ۴۸۳ دوز رسید که از این تعداد ۵۴۸ هزار و ۳۹۷ نفر دوز اول، ۴۷۶ هزار و ۹۳۵ نفر دوز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.
موسوی میرزایی ادامه داد: همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته تزریق هزار و ۲۸۱ دوز واکسن در استان انجام شد.