سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۵ رشته تخصصی طی پنج سال در حوزه علمیه مازندران دایر می شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 آذر 1400 - 15:11
چالوس- معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران با اشاره به بومی سازی برنامه در حوزه استان گفت: طی برنامه پنجساله ۲۵ رشته تخصصی در حوزه های علمیه استان راه اندازی و دایر می شود.
حوزه،علميه،دانشگاه،استان،وحدت،اندازي،پنجساله،اسماعيل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام صدرالله اسماعیل زاده بعدازظهر شنبه در همایش وحدت حوزه و دانشگاه در چالوس با بیان اینکه شهید مفتح کم تظاهر اما پرتحرک و پرحضور بود، افزود: وی معتقد بود حوزه‌های علمیه باید از حصاری که کشیدند، خارج شوند.
وی با اشاره به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه افزود: این دو نهاد نقش ارزنده‌ای در تحول فکری و فرهنگی جامعه دارند و اگر حوزه ودانشگاه به سمت حل المسائلی بروند و در کنار هم باشند و مسائل را شناسایی کنند، بسیاری از آسیب‌ها حل می‌شود.
وی ادامه داد: وجود دشمن مشترک و هوشیار، وحدت بین حوزه و دانشگاه را ضروری می‌سازد و تلاش دارند همواره بین نهاد علم و دین جدایی و فاصله اندازند و باید حوزه و دانشگاه کنار هم باشند تا تقابل بین دین و دانشگاه را از بین ببریم.
حجت الاسلام اسماعیل زاده به ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های علمیه اشاره و اضافه کرد: نگاه‌های تحول گرا در حوزه علمیه حاکم شد و حوزه‌های علمیه دارای برنامه‌های پنجساله و ۲۰ ساله دارد و این برنامه در استان بومی سازی شد.
وی تخصص گرایی را از جمله برنامه‌های حوزه بیان کرد و گفت: بیش از ۳۷۰ رشته تخصصی مختلف در حوزه‌های علمیه تعریف شده است.
معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران گفت: در مازندران طی برنامه پنجساله ۲۵ رشته تخصصی در حوزه‌های علمیه استان راه اندازی می‌شود و مسائل روز در حوزه‌ها تدریس می‌شود.
وی از برگزاری اولین نشست علمی با موضوع هوش مصنوعی هفته گذشته در حوزه علمیه استان خبر داد و گفت: پژوهش سرای حوزه علمیه در استان راه اندازی شد و اجرای طرح نیازسنجی پژوهشی استان و راه اندازی دبیرخانه وحدت حوزه و دانشگاه از جمله برنامه‌ها است.