خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا و ایران باید برای بازگرداندن برجام انعطاف نشان دهند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 27 آذر 1400 - 15:05
سفیر روسیه در واشنگتن در مصاحبه‌ای اظهار داشت که ایران و آمریکا علاقه‌ای به افزایش تنش‌ها ندارند.
توافق،ايران،اعلام،آنتونوف،روسيه،آمريكا،آناتولي،انعطاف،سفير

آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن:
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در آمریکا، در مصاحبه با نیوزویک اعلام کرد که روسیه معتقد است که آمریکا و ایران برای رسیدن به توافق و احیای برجام باید انعطاف بیشتری از خود نشان دهند.
آنتونوف در مصاحبه خود اظهار داشت: «ما باور داریم که نه ایران و نه آمریکا علاقه‌ای به تشدید تنش‌ها ندارند؛ بنابراین ما از طرفین خواستاریم تا برای رسیدن به راه حلی قابل قبول، حداکثر انعطاف را از خود نشان داده و هرچه زودتر به توافق دست یابند.»
او در ادامه با عنوان اینکه توافق هسته‌ای به نفع همه طرف‌ها و جامعه جهانی است، افزود: «از زمان انعقاد توافق برجام، کارآمدی این توافق اثبات شده و شفافیت برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کرده است.
دیپلماسی تنها راه حل مسئله هسته‌ای ایران است.»
دور هفتم مذاکرات در تاریخ هشتم آذرماه مطابق با ۲۹ نوامبر در وین آغاز شده بود و بعد از نزدیک به ۲۰ روز به پایان رسید.
در این میان «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه کشورمان اعلام کرد ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به توافق خوبی دست یافته است و از سوی دیگر «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز این توافق را تایید و اعلام کرد تهران اجازه داده است دوربین‌های جدیدی در نیروگاه «تسا» کرج گذاشته شود.
در همین راستا انریکه مورا، نماینده اتحادیه اروپا اعلام کرد که با هیئت ایرانی توانسته‌اند روابط خوبی را برقرار کنند و با شروع دور جدید کار پیچیده‌تری بر عهده همه کشور‌ها خواهد بود.
کشور‌های انگلیس، آلمان و فرانسه نیز بعد از جلسه با منتشر کردن بیانیه‌ای ادعا کردند که برای سری جدید گفتگو‌ها با ایران با شرکای آمریکایی، روسی و چینی خود آماده هستند، اما ایران در این زمان نباید در صنعت هسته‌ای خود هیچ پیشرفتی داشته باشد.
انتهای پیام/