خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جدیدترین عارضه ابتلا به کرونا

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | شنبه، 27 آذر 1400 - 14:30
نتایج به دست آمده از یک بررسی جدید نشان می‌دهد، ابتلا به کووید ۱۹ می‌تواندعارضه‌ای ایجاد کند که تاکنون به آن اشاره نشده است.
بررسي،بيوپسي،عضلات،ابتلا،تورم،بيماران

نتایج به دست آمده از یک بررسی جدید نشان می‌دهد، ابتلا به کووید ۱۹ می‌تواندعارضه‌ای ایجاد کند که تاکنون به آن اشاره نشده است.
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج به دست آمده از یک بررسی جدید نشان می‌دهد، ابتلا به کووید ۱۹ می‌تواند باعث تورم ماهیچه‌های فرد تا بیش از ۶۰ درصد شود.
کارشناسان از ۱۸ بیمار بیوپسی گرفتند تا تأثیر کووید ۱۹ را بر عضلات بررسی کنند؛ آنها دریافتند که چهار نفراز این افراد دچار تورم شدید عضلات بودند؛ کشف این علامت در بیماران کووید۱۹، محققان را حیرت زده کرد.
بیوپسی یا نمونه برداری روشی برای بررسی دقیق تر بافت های بدن است که مشکوک به ابتلا به بیماری هستند.
زمانی‌که آزمایش‌های اولیه غیرطبیعی بودن قسمتی از بدن را نشان دهند ، پزشک درخواست بیوپسی می کند .
داده‌ها نشان می‌دهد، کوچک شدن عضلات در بیماران بدحال شایع‌تر است؛ به گفته محققان، این حالت ممکن است یک پاسخ ایمنی شدید باشد، به طورکلی ماهیچه‌ها می‌توانند تا ۶۰ درصد در برخی از بیماران کووید ۱۹ متورم شوند.
به گفته تیمی از بیمارستان جسا در هاسالت، بلژیک، پاسخ ایمنی به کووید ۱۹ به میتوکندری‌ها، نیروگاه‌های سلولی آسیب می‌زند و درنهایت باعث متورم شدن ماهیچه‌ها می‌شود.
تون مستین، نویسنده اصلی این پژوهش می‌گوید، این نوع تورم می‌تواند منجر به از بین رفتن فیبرهای عضلانی شود، اما افزایش اندازه ماهیچه احتمالا فقط یک علامت موقتی است.
انتهای پیام/