سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه ۶ کالای اساسی در سامانه اینترنتی عرضه کالا در فارس

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 آذر 1400 - 14:19
شیراز - مدیرکل تعاون روستایی استان فارس گفت: شش کالاهای اساسی مورد نیاز مردم از طریق سامانه اینترنتی قابل خریداری است و مردم می‌توانند نسبت به خرید این کالاها اقدام کنند.
سامانه،مرغ،خريد،قيمت،يلدا

هدایت الله رحیمی در گفت و گو با خبرنگار مهر، بیان کرد: کالاهای اساسی که از طریق سامانه اینترنتی قابل خرید است شامل مرغ، تخم مرغ، اقلام تنظیم بازار، میوه، صیفی جات و سبزیجات و با توجه به نزدیک شدن ایام شب یلدا آجیل شب یلدا نیز در این سامانه قرار داده شده است.
وی از اضافه شدن سه کالای برنج، شکر و روغن به این سامانه خبر داد و اضافه کرد: افرادی که در این سامانه اینترنتی اقدام به ثبت نانم می‌کنند نیازی نیست که حتی میزان قابل توجه‌ای از محصولات را خریداری کنند بلکه با خرید حداقل ۵ کیلوگرم مرغ می‌توانند سفارش خود را در درب منزل دریافت کنند.
گفتنی است که به گفته این مقام مسئول قیمت هر کیلو مرغ در این سامانه ۲۰ هزار تومان و قیمت هر شانه تخم مرغ نیز ۴۳ هزار تومان ارزش گذاری شده است.
گفتنی است این سامانه با نظارت تعاون روستایی نسبت به عرضه کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به قیمت مصوب اقدام کرده و افراد پس از ثبت نام در این سامانه امکان خرید کالا و دریافت آن درب منزل را خواهند داشت.