خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸ بیمار جدید کرونایی در سمنان بستری شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 آذر 1400 - 11:27
سمنان- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته در مناطق تحت پوشش دانشگاه، هشت بیمار کرونایی با تشخیص قطعی، در بیمارستان‌های این دانشگاه بستری شدند.
سمنان،دانشگاه،علوم،پزشكي،بيماري

کامران قدس در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در ۲۴ ساعت منتهی به شنبه هشت بیمار قطعی کرونایی، در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان بستری شدند، بیان کرد: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون ۴۹ هزار و ۹۰۶ مورد مثبت بیماری کرونا در مجموعه تحت پوشش دانشگاه شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه هم اکنون فقط سمنان در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان در وضعیت زرد قرار دارد و دیگر شهرستان‌ها همگی در وضعیت آبی هستند، افزود: مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز بیماری کرونا تاکنون به ۱۰ هزار و ۷۷۳ نفر رسید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه ۳۹ هزار و ۱۳۳ بیمار در این بازه زمانی به صورت سرپایی شناسایی شدند، ابراز کرد: موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید ۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه به ۹ هزار و ۶۵۳ نفر رسیده است.
به گزارش مهر، استان سمنان دارای دو دانشگاه علوم پزشکی است در نتیجه در این استان باید گفت سمنان تنها شهرستانی است که در وضعیت زرد قرار دارد و دیگر شهرستان‌های استان شامل دامغان، شاهرود، آرادان، میامی و مهدی‌شهر و سرخه در شرایط آبی کرونایی از لحاظ رنگ بندی و محدودیت‌ها قرار دارند.
نگرانی امروز مسئولان بهداشت و درمان استان سمنان، کاهش استفاده از ماسک و پروتکل‌ها است.