خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار 40 کارشناسان اقتصادی، حقوقی، حوزوی و دانشگاهی نسبت به CFT و پالرمو

فارس | سیاسی | جمعه، 05 بهمن 1397 - 10:07
چهل نفر ازکارشناسان اقتصادی، حقوقی، سیاسی و بین الملل حوزوی و دانشگاهی در نامه‌ای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به آثار و پیامدهای زیانبار پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون پالرمو و مقابله با تأمین مالی تروریسم cft هشدار دادند.
دكتر،حجت،والمسلمين،الاسلام،سياسي،اقتصاددان،حقوقدان،–،محمد،نظ ...

چهل نفر ازکارشناسان اقتصادی، حقوقی، سیاسی و بین الملل حوزوی و دانشگاهی در نامه‌ای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به آثار و پیامدهای زیانبار پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون پالرمو و مقابله با تأمین مالی تروریسم cft هشدار دادند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، چهل نفر ازکارشناسان اقتصادی، حقوقی، سیاسی و بین الملل حوزوی و دانشگاهی در نامه‌ای به آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به آثار و پیامدهای زیانبار پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون پالرمو و مقابله با تأمین مالی تروریسم cft هشدار دادند.
دراین نامه آمده است:
احتراما به استحضار می رساند، با توجه به بررسی مجدد کنوانسیون های پالرمو و مقابله با تأمین مالی تروریسم cft در مجمع تشخیص مصلحت نظام بخصوص جلسه فوق العاده صحن عمومی این مجمع، ۴۰ نفر از کارشناسان اقتصادی، حقوقی، سیاسی و بین الملل حوزوی و دانشگاهی با ساعت ها کار کارشناسی و فنی بر روی کنوانسیون های توصیه شده توسط گروه اقدام مالی موسوم بهFATF ، در خصوص آثار و پیامدهای زیانبار پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این کنوانسیون ها از جمله «نقض حاکمیت ملی»، «مداخله بیگانگان در امور کشور»، «اشراف اطلاعاتی دشمن به نظام بانکی و مالی کشور و اعمال دقیق تر تحریم ها در آینده»، «مخدوش شدن استقلال سیستم قضایی»، «تسلیم شدن در برابر خواسته های مخرب نظام سلطه در حوزه اقتصادی و ضربه های جبران ناپذیر به سیستم اقتصادی کشور» و لطمات و خطرات دیگر، نظر به ضرورت موضوع از حضرتعالی درخواست ملاقات حضوری در اولین فرصت ممکن و پیش از بررسی در صحن عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام را دارند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدعلی یوسفی- اقتصاددان
حجت الاسلام والمسلمین دکترسیدحسین میرمعزی- اقتصاددان
حجت الاسلام والمسلمین دکترمحمدکاظم رجایی- اقتصاددان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مادرشاهی- اقتصاددان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر کمیل قنبرزاده - اقتصاددان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر غلامعلی معصومی نیا - اقتصاددان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا باقرزاده – اقتصاددان
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدرضا رضی- اقتصاددان
دکتر محمود دهقانی – اقتصاددان
دکتر محمدجمال خلیلیان- اقتصاددان
دکتر مجتبی غفاری – اقتصاددان
دکتر ساجد صمد قربانی – اقتصاددان
اکبر ابدالی- اقتصاددان
محمد حسین فرج نژاد- اقتصاددان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد بهارلو – حقوقدان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید ابراهیم حسینی- حقوقدان
دکتر فیروز اصلانی- حقوقدان
دکتر میثم نعمتی- حقوقدان
دکتر رضا محمدی- حقوقدان
دکتر محمد صادقی- حقوقدان
دکتر سیدعلی میرداماد- حقوقدان
دکتر عزیزالله فهیمی – حقوقدان
دکتر مهدی رئیسی – حقوقدان
دکتر محمد محمدی – حقوقدان
امیر ملا محمدعلی- حقوقدان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر نجف لکزایی - سیاسی
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی اسلامی- سیاسی
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن غفاری فر- سیاسی
حجت الاسلام والمسلمین ولی الله لونی- سیاسی
حجت الاسلام والمسلمین حجت احسان بخش- سیاسی
دکتر مرتضی اشرافی- سیاسی
دکتر محمد راسخی- سیاسی
دکتر احمد شفیعی- سیاسی
دکتر قاسم شبان نیا - سیاسی
دکتر سید احمد هاشمی - سیاسی
سهیل کیارش- سیاسی
دکتر علی اصغر حبیبیان- امنیت ملی
دکتر محمد ترابی - روابط بین الملل
دکتر حسن محمدی - روابط بین الملل
خانم مهری طالبی – حقوق بشر
انتهای پیام/