خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست سنگین حزب جانسون در انتخابات میان دوره‌ای- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 26 آذر 1400 - 12:53
حزب محافظه کار نخست وزیر انگلیس در انتخابات میان دوره‌ای «نورث شراپشایر» شکست تلخی را تجربه کرده و بعد از دهه‌ها تسلط بر این منطقه با این موقعیت وداع کرد.
انتخابات،محافظه،حزب،جانسون،راي،شكست،پترسون،نورث،مورگان،ليبرال

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، حزب محافظه کار "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس در یکی از آزمون های مهم انتخاباتی شکست خورد.
بر اساس اعلام نتایج رسمی انتخابات میان دوره ای در «نورث شراپشایر» که روز گذشته برگزار شد، "هلن مورگان"، نامزد لیبرال دموکرات ها توانست در انتخابات پیروز شود و شکست تلخی را برای حزب محافظه کار رقم بزند.
محافظه کاران دهه ها بود که بر این منطقه تسلط داشتند.
مورگان در این انتخابات با اختلاف 6 هزار رای پیروز شد.
در انتخابات عمومی سال 2019، حزب محافظه کار 62.7 درصد آرا را با اکثریت 22949 رای نسبت به حزب کارگر به دست آورد، در حالی که لیبرال دموکرات ها در جایگاه سوم قرار گرفتند.
بنابراین شکست نیل شاستری هرست، نامزد محافظه‌کار توسط هلن مورگان، لیبرال دموکرات، ناراحتی جدی برای محافظه‌کاران است.
در سال 2019 اوون پترسون، نامزد حزب محافظه کار در این منطقه اکثریت را بدست آورد.
میزان مشارکت در انتخابات در آن زمان 62.9 درصد و بسیار بالاتر از انتخابات میان دوره ای روز گذشته که 46.3 درصد رای دهندگان در انتخابات شرکت کردند بود.
برگزاری انتخابات میان دوره ای در این منطقه ضرورت پیدا کرده بود چرا که پترسون بعد از حدود 24 سال حضور در پارلمان به دلیل یک پرونده لابی گری ناچار به استعفا شده بود.
شکست حزب محافظه کار در انتخابات میاندوره ای در نورث شراپشایر فشارها بر بوریس جانسون که اخیرا به دلیل افشای ویدئو و عکس های رسوایی ایجاد شده است را تشدید خواهد کرد.
جانسون در اوایل نوامبر در پرونده علیه پترسون دخالت کرد و تلاش کرد پرونده شکل گرفته علیه وی را متوقف کند.
این اقدام وی با انتقادهای زیادی مواجه شد.
ادوارد تیمپسون، نماینده حزب محافظه کار، گفت که شکستی به این بزرگی برای نخست وزیر «لحظه سختی» خواهد بود.
سخنگوی نخست وزیر هم روز چهارشنبه در پاسخ به این سوال که آیا در صورت سقوط نورث شراپشایر، جانسون استعفا می‌کند یا خیر، گفته بود: «ما برای هر رای می جنگیم.»
انتهای پیام/