خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر بهداشت وارد خاتم شد

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 26 آذر 1400 - 10:54
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سفر دولت به یزد، به عنوان نماینده رئیس جمهور به شهرستان خاتم رفت.
شهرستان،خاتم،پزشكي،يزد،رئيس

ایسنا/یزد وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سفر دولت به یزد، به عنوان نماینده رئیس جمهور به شهرستان خاتم رفت.
دکتر «عمیدالدین خطیبی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی یزد وارد شهرستان خاتم شد.
وی ادامه داد: دکتر «بهرام عین اللهی» که به عنوان نماینده رئیس جمهور به شهرستان خاتم سفر کرده است در بدو ورود به این شهرستان مورد استقبال فرماندار ، امام جمعه و مسئولان ادارات این شهر قرار گرفت.
وی افزود: وزیر بهداشت پس از ورود به خاتم به یادمان شهدای این شهر رفت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: در این سفر از طرح توسعه و طرحهای در حال ساخت بیمارستان ایت الله خاتمی شهرستان خاتم بازدید، با اقشار مختلف مردمی دیدار و در جلسه شورای اداری این شهرستان حضور پیدا می کند.
انتهای پیام