خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۵۰ فعال برتر مسابقات قرآن و نماز کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 آذر 1400 - 20:01
یاسوج-۱۵۰ فعال برتر مسابقات قرآن، عترت و نماز کهگیلویه و بویراحمد طی مراسمی تجلیل شدند.
قرآن،آموزش،عالم،حسيني،پرورش،كتاب،توجه

به گزارش خبرنگار مهر، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از فعالان قرآن، نماز و عترت استان گفت: دانش آموزان و فرهنگیان، سرمایه‌های مهم آموزش و پرورش بوده و توجه به تربیت و آموزش قرآن و معارف اسلامی در آموزش و پرورش مهم و اثر گذاراست.
حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی افزود: همه آنچه بر امام علی (ع) و ائمه اطهار نازل شده در قرآن آمده و داشتن معرفت و توحید از فلسفه‌های قرآن است که باید به آن توجه داشت.
وی اظهار داشت: اولین طلیعه و آخرین علم خداپرستی است و عالم اثر خداست و انسانی که اشرف مخلوقات عالم است به علت وجود عبودیت و معرفتی بوده که خداوند به آن عطا کرده است.
حسینی افزود: قرآن مجید به عنوان کتاب آسمانی و معجزه جاوید پیامبر اسلام (ص)، کتاب هدایت بشر به سر منزل مقصود است و مهمترین نقشی که قرآن توانسته با آن عظمتش در زندگی ما داشته باشد ایجاد صبر در برابر سختی‌ها و مشکلاتی است که روزمره با آن مواجه می‌شویم.