خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردیس شهید سلیمانی در آبادان رونمایی شد- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 25 آذر 1400 - 17:54
گروه استان‌ها_ فرمانده پایگاه دریایی خرمشهر در مراسم رونمایی از سردیس شهید سلیمانی در آبادان گفت: سردار سلیمانی اسوه اقتدار و امنیت جهانی است
سليماني،قاسم،حاج،آبادان،سرديس،امنيت،سردار،شهيد،كشور،شهادت،نصب

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امیر دریادار دوم سید مرتضی درخوران امروز پنجشنبه در حاشیه رونمایی از سردیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در آبادان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سردار سلیمانی اسوه شجاعت و امنیت بود، اظهار داشت: وجود پربرکت حاج قاسم سلیمانی در زمان حیاتش برای کشور و برای تمام جهانیان در مقابل تروریست امنیت آفرین بود.
وی افزود: اکنون که در آستانه دومین سالگرد شهادت مظلومانه این شهید پرافتخار هستیم، شاهد هستیم که دشمنان ایران اسلامی حتی از نام ایشان نیز وحشت دارند که اکنون نشان دهنده این است که نام سردار سلیمانی برای کشور امنیت آفرین است.
فرمانده پایگاه دریایی خرمشهر تصریح کرد: تروریست‌های آمریکایی این ذهنیت را داشتند که با به شهادت رساندن سردار سلیمانی، شعله مقاومت را خاموش کنند اما این چنین نشد و مکر و حیله آنان به اراده الهی به خود آنها بازگشت و اکنون شاهد آن هستیم که از سراسر نقاط عالم گروه‌های مقاومت به نام این شهید پرافتخار ظهور می‌کنند.
وی در خصوص اهمیت نصب سردیس و نمادی از حاج قاسم سلیمانی در شهرها گفت: به وضوح شاهد هستیم که سردیس و نام و شهرت حاج قاسم در هر نقطه در دل مردم موجی از اقتدار و سربلندی و احساس امنیت را شکل می‌دهد که باید مدیران و گروه‌های شهری به این موضوع به خوبی توجه کنند.
امیر درخوران مکتب حاج قاسم را مایه امنیت کشور خواند و افزود: امروز آنچه که بر همه ما به عنوان ادامه دهنده راه این شهید بزرگوار واجب است که آرمان و اهداف عالی ایشان را با عنوان مکتب حاج قاسم سلیمانی بیان و روشن کنیم تا هدف اصلی ظهور ایشان بر همگان روشن شود.
در ادامه این مراسم، حسین حمیدپور شهردار آبادان با بروز خرسندی از نصب این سردیس در شهر آبادان اظهار داشت: نصب این سردیس که به همت کانون هنرهای تجسمی آبادان طراحی و تولید شده در آغازین روز اجرای برنامه‌های کاروان روایت حبیب در آبادان است.
وی افزود: در این برنامه که به مناسبت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام شد، گروه‌های مختلف نمایشی از نقاط مختلف کشور در 6 استان به اجرای نمایش خواهند پرداخت که از امروز به مدت سه روز در استان خوزستان و شهر آبادان اجرای خواهند داشت.
انتهای پیام/331/ش