سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قزوین ظرفیت رسیدن به رشد بیش از ۸ درصدی اقتصادی را دارد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 آذر 1400 - 16:47
قزوین – استاندار قزوین گفت: قزوین با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های مناسب برای سال آینده ظرفیت رسیدن به رشد ۸.۴ درصدی اقتصادی را دارد.
قزوين،نيازمند،استان،سرمايه،مهارتي،ماهر،استاندار،رونق

به گزارش خبرنگار مهر محمدمهدی اعلایی پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار با حسینی نیا معاون وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: قزوین برای رونق واحدهای تولیدی و اشتغال، نیازمند تربیت نیروهای ماهر است.
وی با بیان اینکه تکثر و تنوع صنایع در این استان ظرفیت‌های عظیمی را ایجاد کرده است، افزود: ظرفیت‌های بالای استان قزوین در گردشگری و کشاورزی و همچنین صنعت می‌تواند باعث رونق سرمایه گذاری شود.
استاندار قزوین با بیان اینکه رونق سرمایه گذاری و تولید نیازمند تربیت نیروی ماهر و متخصص است، اضافه کرد: قزوین با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های مناسب برای سال آینده ظرفیت رسیدن به رشد ۸.۴ درصدی اقتصادی را دارد.
وی ادامه داد: تحقق رشد بیش از ۸ درصدی در اقتصاد قزوین نیازمند بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان سرمایه است.
اعلایی تاکید کرد: امکان جذب این رقم در صورتی که برنامه ریزی صحیحی داشته باشیم وجود دارد و با تحقق آن نیز شاهد اتفاقات خوبی در حوزه تولید و اشتغال استان خواهیم بود.
استاندار قزوین با بیان اینکه امروز بیش از هر زمانی نیازمند تربیت نیروی ماهر و متخصص در این استان هستیم عنوان کرد: عدم وجود نیروی توانمند، خلأ بزرگی را برای تولید کنندگان و سرمایه گذاران فراهم کرده است.
استاندار قزوین با بیان اینکه می‌توان در قزوین یک شهرک مهارتی ایجاد کرد تاکید کرد: شهرک دانشگاهی در آبیک به دلیل کاهش جمعیت دانشجو می‌تواند با کمک سازمان فنی و حرفه‌ای به یک شهرک مهارتی تبدیل شود.
وی در پایان یادآور شد: امروز رغبت خاصی در بین جوانان برای دریافت آموزش‌های مهارتی وجود دارد و می‌توان از این فرصت استفاده کرد.