خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرغامی: مراکز اقامتی و گردشگری ۱۵۰۰ میلیارد تسهیلات حمایتی می‌گیرند

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 25 آذر 1400 - 16:13
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان این که تقویت و افزایش کیفیت مراکز اقامتی و گردشگری با توجه به افت ناشی از شیوع ویروس کرونا در اولویت اجرایی وزارت میراث فرهنگی است، گفت: مراکز اقامتی و گردشگری 1500 میلیارد تومان تسهیلات می گیرند.
گردشگري،ميراث،فرهنگي،يزد،دستي،صنايع،حوزه،استان،اقامتي

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان این که تقویت و افزایش کیفیت مراکز اقامتی و گردشگری با توجه به افت ناشی از شیوع ویروس کرونا در اولویت اجرایی وزارت میراث فرهنگی است، گفت: مراکز اقامتی و گردشگری 1500 میلیارد تومان تسهیلات می گیرند.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، سیدعزت‌الله ضرغامی در حاشیه بازدید از بناهای تاریخی اشکذر در استان یزد، در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار کرد: بررسی دقیق شرایط موجود و همچنین آشنایی با ظرفیت‌ها و چالش‌های حوزه گردشگری از جمله مهمترین اهداف وی برای سفر به استان یزد است.
وی با اشاره به اهمیت وجود ظرفیت‌های استان یزد در حوزه گردشگری و صنایع دستی، افزود: حراست از ظرفیت‌های موجود و تلاش برای تقویت صنعت گردشگری به ویژه بعد از شیوع ویروس کرونا از جمله اولویت‌های جدی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ثبت جهانی بافت تاریخی یزد را از دیگر ظرفیت‌های بالقوه این استان در حوزه گردشگری دانست و بیان کرد: مسئولان استان باید بیش از پیش نسبت به برنامه ریزی دقیق در این حوزه اقدام کنند.
ضرغامی با بیان این‌که اعتبار لازم برای توسعه حوزه‌های مختلف گردشگری در میراث فرهنگی وجود ندارد، گفت: تلاش می‌کنیم در اعتبارات عمرانی ۱۴۰۱ بحث مرمت بناهای تاریخی را به صورت جدی دنبال کنیم.
وی مشارکت سازمانهای مردم نهاد در طرح‌های میراثی را لازم و ضروری دانست و بیان کرد: کیفی‌سازی مراکز اقامتی از جمله راهکارهای موثر برای جبران خسارت‌های کرونایی است که باید مد نظر جدی دست‌اندرکاران در کل کشور قرار گیرد.
وزیر میراث فرهنگی اختصاص تسهلایت ۱۵۰۰ میلیارد تومانی به مراکز اقامتی و گردشگری را از جمله اقدامات در دستور کار عنوان و تأکید کرد: اعطای تسهیلات در حوزه صنایع دستی نیز در جلسه روز گذشته هیئت دولت مطرح و مورد تأکید رئیس جمهور قرار گرفت.
انتهای پیام/الف/ی