خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگترین عملیات سرقت از یک پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 25 آذر 1400 - 15:41
منابع عبری‌زبان فاش کردند که در عملیاتی بی‌سابقه، از یک پایگاه‌ ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار فشنگ به سرقت رفته است.
رژيم،صهيونيستي،ارتش،دزديده،فشنگ،پايگاه

به گزارش مشرق، منابع عبری‌زبان، شامگاه (چهارشنبه)، خبر دادند که از یکی از پایگاه‌های شمالی ارتش رژیم صهیونیستی مقادر زیادی فشنگ دزدیده شده است.
وبگاه کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که حدود یک و ماه نیم قبل در یک عملیات بیش از صد هزار فشنگ از انبار مخصوص تفنگ‌های «M-۱۶» در پایگاه نظامی تیپ «اسکندرونی» در شمال فلسطین اشغالی زدیده شده است.
بیشتر بخوانید رژیم صهیونیستی در محاصره گروه‌های افشاگر سایبری
بر اساس این گزارش، پایگاه مذکور در منطقه الجلیل واقع شده که فاصله چندانی با کشور لبنان و سوریه ندارد.
به‌رغم آنکه پلیس رژیم صهیونیستی احتمال می‌دهد بیش از ۱۵۰ هزار فشنگ از پایگاه مذکور دزدیده شده باشد، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است که مقادیر دزدیده شده کمتر از عدد برآوردهای پلیس است.
با توجه آنکه فشنگ‌های از انبار مخصوص شرایط فوق‌العاده جنگی دزدیده شده، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که این امر به آمادگی نیروهای این رژیم آسیب می‌رساند.
ارتش تل‌آویو اعلام کرده است که تحقیقات در این خصوص را آغاز کرده و هنوز نتوانسته عاملان این اقدام را دستگیر کند.
این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع عبری‌زبان پیشتر نیز از سرقت مقادیری اسلحه از پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در بخش‌های مختلفی از سرزمین‌های اشغالی خبر داده بودند.