خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسدود شدن مسیرها در لبنان همزمان با اعتصاب بخش حمل و نقل زمینی

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 25 آذر 1400 - 12:53
لبنان صبح امروز، پنج‌شنبه شاهد بستن مسیرها در مناطق مختلف در پاسخ به اعتصابی بود که اتحادیه‌ها و انجمن‌های بخش حمل و نقل زمینی در سایه افزایش اضافی بهای سوخت فراخوان داده بودند.
جدول،صبح،نقل،الدوره،مسيرها،مسيرهاي

لبنان صبح امروز، پنج‌شنبه شاهد بستن مسیرها در مناطق مختلف در پاسخ به اعتصابی بود که اتحادیه‌ها و انجمن‌های بخش حمل و نقل زمینی در سایه افزایش اضافی بهای سوخت فراخوان داده بودند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، براساس اداره راهنمایی و رانندگی، وابسته به نیروهای امنیت داخلی، مسیرهای شتورا، میدان عالیه، میدان الدوره، مسیرهای الدوره، اتوبان الباما در طرابلس و تقاطع جامع الامین در مرکز بیروت مسدود شده‌اند.
بسام طلیس، رئیس اتحادیه‌های بخش حمل و نقل روز گذشته اعلام کرد، بستن مسیرها در تمام مناطق راس ساعت شش صبح تا ۱۰ صبح به وقت محلی اتفاق خواهد افتاد.
او اشاره کرد، معمولا جدول نرخ‌های سوخت یک بار در هفته اعلام می‌شود در حالی‌که این روزها دو جدول یا سه جدول طبق تغییر نرخ‌های دلار و درخواست تاجران منتشر می‌شود.
وی اضافه کرد: همه رانندگان، ملت، کارمندان، نظایمان و کارگران از این وضعیت خسته شده‌اند.
انتهای پیام