خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشت بیش از ٢۵ هزار هکتار گندم در سیستان وبلوچستان

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 25 آذر 1400 - 09:31
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: از اوایل آبانماه کار کشت محصول استراتژیک گندم در استان آغاز و تاکنون ٢۵ هزار و ٢۵٠ هکتار از زمین های کشاورزی در شهرستان های دلگان، ایرانشهر، بمپور، راسک ، خاش، تفتان، میرجاوه و منطقه سیستان به زیر کشت گندم رفته است.
گندم،كشت،سيستان،هكتار،كشاورزي،طوقي

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: از اوایل آبانماه کار کشت محصول استراتژیک گندم در استان آغاز و تاکنون ٢۵ هزار و ٢۵٠ هکتار از زمین های کشاورزی در شهرستان های دلگان، ایرانشهر، بمپور، راسک ، خاش، تفتان، میرجاوه و منطقه سیستان به زیر کشت گندم رفته است.
امان اله طوقی در گفت وگو با ایسنا- افزود: بر اساس طرح افزایش ضریب خوداتکایی گندم، امسال کشت گندم در سطح ۶٧ هزار هکتار در سیستان و بلوچستان ابلاغ شده است.
وی ارقام گندم سیروان، سارنگ، سحر سیوند، نارین و...را عمده ارقام کشت شده در سطح زمین های کشاورزی سیستان وبلوچستان برشمرد.
طوقی تصریح کرد: در سال زراعی جاری برای اولین بار کشت قراردادی گندم نیز در دستور کار سازمان جهادکشاورزی استان قرار گرفته که تاکنون با مشارکت بخش های دولتی و خصوصی و کشاورزان افزون بر ٣ هزار و ٩۵٠هکتار گندم بصورت قراردادی کشت شده است.
انتهای پیام