خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش آمریکا به تفاهم جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 آذر 1400 - 23:47
یک مقام آمریکایی در واکنش به تفاهم جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره تأسیسات تسای کرج، اعلام کرد با اجرای این تفاهم برگزاری هرگونه نشستی در شورای حکام درباره این موضوع را دست‌کم تا پایان سال جاری میلادی منتفی خواهد بود.
آژانس،رويترز،ايران

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، یک مقام آمریکایی اعلام کرد اجرای تفاهم ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای نصب دوربین‌های جدید در تأسیسات هسته‌ای تسای کرج، برگزاری نشست شورای حکام آژانس در این خصوص این موضوع را فعلاً منتفی می‌کند.
این مقام آمریکایی که رویترز نامش را فاش نکرده است، در خصوص تفاهم جدید ایران و آژانس به رویترز گفت: «اگر توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجرا شود، ایالات متحده پیش‌بینی می‌کند که تا قبل از پایان سال [۲۰۲۱] نشست اضطراری در شورای حکام برای پرداختن به این دسته از موضوعات برگزار نخواهد شد.»