روایت باقری از گفتگوها در وین/ اگر همه جدی تعامل کنند، امکان پیشرفت هست
مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در توئیتی با اشاره به گفتگوهای فشرده در وین، نوشت: اگر همه جدی تعامل کنند، امکان پیشرفت وجود دارد.

مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در توئیتی با اشاره به گفتگوهای فشرده در وین، نوشت: اگر همه جدی تعامل کنند، امکان پیشرفت وجود دارد.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات با گروه ۱+۴ در وین امشب (چهارشنبه) در توئیتی نوشت: گفتگوهای فشرده، هم در سطح کارشناسی و هم مذاکرهکنندگان ارشد ادامه دارد.
امروز با روسای هیأتهای انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه، چین و اتحادیه اروپا تبادل نظر کردم.کارشناسان هم به کار روی متون ادامه میدهند.
وی افزود: چند روز گذشته نشان داد که اگر همه جدی تعامل کنند، امکان پیشرفت وجود دارد.
به گزارش فارس،مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین، امروز ضمن ملاقات با مذاکره کنندگان سه کشور اروپایی در نشستی سه جانبه با نمایندگان چین و روسیه حضور یافت.
در حال تکمیل