خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست گل‌گهر مقابل فولاد در نیمه نخست/ تیم قلعه‌نویی ۱۰ نفره شد

مهر | ورزشی، استان‌ها | چهارشنبه، 24 آذر 1400 - 17:53
تیم فوتبال گل گهر در نیمه نخست بازی با فولاد شکست خورد و با اخراج یک بازیکن، ۱۰ نفره شد.
گل،گهر،فولاد،تيم،پورعلي،بازي

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال فولاد خوزستان در دهمین دیدار خود در رقابت‌های لیگ برتر امروز چهارشنبه میهمان تیم گل گهر سیرجان است که نیمه نخست بازی با یک گل به سود فولاد تمام شد.
در این بازی که از ساعت ۱۷ در شهر سیرجان آغاز شد، «لوسیانو پریرا» (۳۰ - پنالتی) برای فولاد گلزنی کرد تا شاگردان جواد نکونام با پیروزی به رختکن بروند.
اتفاق ویژه این بازی اخراج امین پورعلی بازیکن تیم گل گهر بود.
در یکی از حملات فولاد روی دروازه گل گهر، توپ در محوطه جریمه این تیم به دست پورعلی خورد و حمید حاج ملک داور مسابقه علاوه بر اعلام ضربه پنالتی به سود فولاد، پورعلی را از زمین اخراج کرد.
این تصمیم که در دقیقه ۲۸ گرفته شد، دقایقی فضای زمین و نیمکت گل گهر را متشنج کرد و اعتراض امیر قلعه نویی سرمربی گل گهر را در پی داشت.
قلعه نویی هم به دلیل اعتراضاتش به داور در دقایق تلف شده نیمه نخست کارت زرد گرفت.