خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آذربایجان غربی فعال تر شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 آذر 1400 - 15:18
ارومیه – استاندار آذربایجان غربی خواستار فعالتر شدن شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان شد.
استان،آذربايجان،غربي،كشور،اسلامي،توسعه،انقلاب،دفاع،حضور،معتم ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان ظهر چهارشنبه در دیدار با جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان استان تاکید کرد: در این شورا مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری استان احصاء و در کارگروه‌های مختلف این مسائل بررسی و مشکلات برطرف شود.
وی ادامه داد: مردم آذربایجان غربی در دوران‌های مختلف انقلاب شکوهمند اسلامی همیشه در صف اول دفاع از کیان اسلامی بودند و در مقابله با گروهک‌های ضد انقلاب و در دفاع از مرزهای ایران اسلامی ایثار و از جان گذشتگی کردند و لحظه‌ی بی نظیری از شهادت، ایثار و فداکاری را در تاریخ ثبت کردند.
معتمدیان خانواده معظم شهدا و ایثارگران را صاحبان اصلی انقلاب اسلامی دانست و بر حضور مداوم و مستمر در جمع خانواده معظم شهدا و ایثارگران استان و بهره گیری از نظرات و پیشنهادات آنان در روند پیشبرد اهداف نظام اسلامی و شتاب بخشیدن به توسعه و آبادانی استان تاکید کرد.
استاندار آذربایجان غربی نقش آذربایجان غربی در دفاع از آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی را بی بدیل خواند و افزود: مردم آذربایجان غربی در دوران‌های مختلف انقلاب شکوهمند اسلامی همیشه در صف اول دفاع از کیان اسلامی بودند و در مقابله با گروهک‌های ضد انقلاب و در دفاع از مرزهای ایران اسلامی ایثار و از جان گذشتگی کردند و لحظه‌ی بی نظیری از شهادت، ایثار و فداکاری را در تاریخ ثبت کردند.
آذربایجان غربی از استان‌های امن کشور و منطقه است
معتمدیان، استان آذربایجان غربی را یکی از استان‌ها امن کشور و منطقه دانست و گفت: به برکت حضور مقتدارانه نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشور در مرزهای استان و با وجود برخی از نا امنی‌ها در خارج از مرزها، امنیت پایدار در مرزهای استان برقرار است و امروز استان آذربایجان غربی به عنوان یکی از استان‌های امن کشور در منطقه می‌تواند شاهد حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی باشد.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به فشارهای اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی علیه کشورمان و مشکلات معیشتی مردم اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی، اولویت اول کشور که مورد توجه دولت سیزدهم قرار گرفته، توجه به مباحث اقتصادی و رشد شاخص‌های توسعه‌ای و حل مشکلات معیشتی مردم است.
وی در ادامه سخنان خود آذربایجان غربی را یکی از مهمترین و استراتژیک ترین استان‌های کشور معرفی کرد و افزود: موقعیت منحصر به فرد جغرافیایی و همسایه بودن با سه کشور، وجود بیشترین پایانه‌های مرزی، آب و خاک مناسب و معادن غنی و کشاورزی حاصلخیز موجب شده آذربایجان غربی به عنوان یکی از استان‌های بی نظیر کشور تبدیل شود.
معتمدیان با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف اظهار داشت: استان آذربایجان غربی یکی از استان‌های ثروتمند کشور و سرشار از نعمت‌های خدادادی است که تاکنون بهره لازم از این نعمت‌ها برای جهش توسعه و آبادانی استان استفاده نشده است.
صندوق توسعه استان‌ها سال آینده تشکیل می‌شود
وی با تاکید بر نگاه ویژه دولت به آذربایجان غربی، برنامه‌های استان برای حضور و سرمایه گذاری نهادهای حمایتی و انقلابی کشور و بخش خصوصی را برشمرد و افزود: با استفاده از امکانات نهادهای توسعه گرا و دستگاه‌های انقلابی و ظرفیت بخش خصوصی و جذب اعتبارات ملی و پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف برای شتاب بخشیدن به رشد و آبادانی استان استفاده می‌شود.
وی رویکرد دولت در سال آینده را رویکرد اقتصاد محور عنوان کرد و گفت: از سال آینده صندوق توسعه استان‌ها تشکیل و مازاد درآمدهای استان‌ها در صندوق توسعه‌ای هر استان واریز و از این اعتبار با نظر استاندار برای اجرای برنامه‌های توسعه استان استفاده می‌شود.
استاندار آذربایجان غربی روحیه جهادی و انقلابی، تلاش شبانه روزی مدیران و وحدت و انسجام دلسوزان و دغدغه مندان برای توسعه استان را مورد تاکید قرار داد و افزود: مدیران استان باید با حضور میدانی و مؤثر در بین مردم و توجه به منافع نظام و منافع ملی و استان و بدور از منافع شخصی برای خدمت به مردم و محرومیت زدایی در استان تلاش کنند.