خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حداقل و حداکثر حقوق معلمان با اجرای رتبه‌بندی- اخبار فرهنگیان و مدارس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 24 آذر 1400 - 14:11
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: با اجرای رتبه‌بندی حداقل حقوق معلمان 8 میلیون تومان می‌شود و ما بقی حقوق‌ها تا 16 میلیون تومان می‌رسد.
حقوق،مجلس،رتبه،درصد،لايحه،معلمان،معلم،افزايش،شوراي

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب قانون رتبه‌بندی در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با تصویب مجلس حقوق معلمان معادل 80 درصد حقوق مربی پایه یک دانشگاه تهران است همچنین درصدهای قبلی تا حداکثر 52 درصد باقی ماند.
وی افزود: ماده 7 لایحه رتبه‌بندی که درصدها را محدود کرده بود حذف شد و براین اساس هر فردی که رتبه‌ای را کسب کند در آن رتبه قرار می‌گیرد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس متذکر شد: با اجرای رتبه‌بندی حداقل حقوق معلمان 8 میلیون تومان می‌شود و ما بقی حقوق‌ها تا 16 میلیون تومان می‌رسد.
به گزارش تسنیم، طرح رتبه‌بندی معلمان به صورت کامل در صحن علنی مجلس تصویب شد.
بر این اساس، معلمان بر پنج رتبه تقسیم‌بندی می‌شوند:
رتبه آموزشیار معلم؛ 10 درصد افزایش حقوق
رتبه مربی معلم؛ 25 درصد افزایش حقوق
رتبه استادیار معلم؛ 37 درصد افزایش حقوق
رتبه دانشیار معلم؛ 47 درصد افزایش حقوق
رتبه استاد معلم؛ 52 درصد افزایش حقوق
نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 24 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان با ماده 7 این لایحه پیرامون تعیین سقف تخصیص رتبه‌های پنج‌گانه به فرهنگیان با 174 رأی موافق، 26 رأی مخالف، 6 رأی ممتنع از مجموع 239 نماینده حاضر مخالفت کردند.
همچنین محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت در لایحه بودجه 1401 بار مالی 25 هزار میلیارد تومانی برای اجرای این لایحه در سال آینده در نظر گرفته است، گفت: دولت هم در صحن مجلس و هم در جلسه سران قوا متعهد شده است که این لایحه را همچنین در سال جاری از 31 شهریورماه به بعد اجرا کند.
انتهای پیام/