خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده مردم اصفهان در مجلس: رویکرد اصلی مجلس در بودجه 1401 نبود کسری است- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 آذر 1400 - 10:13
گروه استان‌ها- نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی درباره بودجه سال آینده گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه نسبت به بسته شدن بدون کسری بودجه تاکید دارد و رویکرد اصلی مجلس در بودجه 1401، نبود کسری است.
بودجه،كسري،تورم،برنامه،سازمان،تنظيم،پول،ادامه،مجلس

حجت‌الاسلام حسین میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به تورم موجود در اقتصاد کشور و نقش بودجه سال 1401 در این موضوع اظهار داشت: ریشه اصلی تورم، کسری بودجه‌ای است که رخ می‌دهد و در پی آن، دولت مجبور به استقراض از بانک مرکزی می‌شود و در ادامه وقتی این استقراض صورت گرفته توسط دولت، بازگشت پیدا نمی‌کند، بانک مرکزی رو به خلق پول و افزایش نقدینگی کشور می‌آورد که این کار ارزش پول کشور را پایین آورده و پشتوانه آن را تضعیف می‌کند و نتیجه آن می‌شود تورم فاجعه‌باری که اکنون مردم با آن درگیر هستند.
وی با اشاره به بودجه سال 1401 بیان کرد: بنا براین اگر بودجه‌ سال آینده طوری تنظیم شده باشد که بدون کسری باشد و اعداد و ارقام قید شده در آن واقعی و منطقی باشند نه ارقام موهومی، می‌توان گفت که گام موثری در راستای مهار تورم در سال آینده برداشته شده و می‌توان نسبت به حل مشکلات اقتصادی امیدوار بود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، از تاکید سازمان برنامه و بودجه نسبت به تنظیم بدون کسری بودجه گفت و ادامه داد: چند باری که آقای میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه به مجلس آمدند، دریافتیم که اصرار، تاکید و اعتقاد دارند که بودجه بدون کسری بسته شود و کسری بودجه را ظلم به مردم به ویژه طبقات فقیر می‌دانند.
وی ادامه داد: بر اساس دیدگاه‌های رئیس سازمان برنامه و بودجه کسری بودجه در نهایت به خلق پول و افزایش نقدینگی منجر می‌شود که این‌کار به معنی دزدی از جیب مردم است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته سازمان برنامه و بودجه نمی‌تواند یکه و یک‌تنه بودجه بدون کسری تنظیم کند و کسانی هستند که دیدگاه‌های متفاوتی از جهات اقتصادی، اجتماعی و شکاف طبقاتی بین مردم دارند که نباید اجازه داد بودجه امسال با کسری بسته شود.
انتهای پیام/174/ ع