خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهر جدید شهریار مشکلات مسکن تبریز را حل می‌کند

مهر | اقتصادی، استان‌ها | چهارشنبه، 24 آذر 1400 - 09:29
تبریز- معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه شهر جدید شهریار موقعیت مناسبی نسبت به تبریز دارد، گفت: اگر طرح‌های مسکن در این شهر آغاز شود، مشکلات مسکن شهر تبریز حل می‌شود.
شهر،مسكن،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد رحمتی در جلسه شورای مسکن آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن در استان مربوط به شهر جدید شهریار است، اظهار داشت: امیدواریم این طرح بهانه‌ای برای شروع ساخت‌وساز در این شهر جدید باشد.
وی با بیان اینکه شهر جدید شهریار موقعیت مناسبی نسبت به تبریز دارد، افزود: اگر طرح‌های مسکن در این شهر آغاز شود، مشکلات مسکن شهر تبریز حل می‌شود.
ابوالقاسم سلطانی، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی هم از ثبت‌نام بیش از ۱۲۹ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در استان خبر داد و گفت: از این تعداد، ۵۶ هزار نفر مربوط به شهر جدید شهریار، ۳۱ هزار نفر مربوط به شهر جدید سهند، ۱۶ هزار نفر در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر و ۲۵ هزار نفر در سایر شهرها هستند.