خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لفاظی وزیر خارجه عربستان در خصوص موضع ایران در مذاکرات وین

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 23:24
فیصل بن فرحان مدعی شد موضع تند ایران در مذاکرات وین، امری نگران کننده به شمار می‌رود.
مذاكرات،وين،موضع،مدعي،خارجه

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل العربیه، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در اظهاراتی علیه کشورمان مدعی شد: موضع تند ایران در وین امری نگران کننده به شمار می‌رود.
شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر خارجه سعودی مدعی شد مذاکرات کنونی وین مثبت نیست و به نظر می‌رسد موضع سخت ایران، بازگشتی از آن چیزی است که در دور‌های پیشین بر آن توافق شده بود.
او در حاشیه کنفرانس مطبوعاتی سخن می‌گفت که برای قرائت بیانیه پایانی چهل و دومین نشست شورای همکاری خلیج فارس برگزار شده بود.
او در این سخنان خود مدعی شد: ما خواهان یک توافق هسته‌ای طولانی مدت و همه جانبه با ایران هستیم و آرزومندیم مذاکرات به موفقی برسد.
وزیر خارجه عربستان همچنین گفت: کشور‌های شورای همکاری، مذاکرات هسته‌ای در وین را پیگیری می‌کنند و ما موضع مان را با حضور در مذاکرات اعلام کردیم.
در حال تکمیل ...