خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه‌های بزرگ لرستان تأمین اعتبار می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 22:31
استاندار لرستان گفت: پروژه‌های بزرگ و ملّی در استان توسط صندوق توسعه ملّی تأمین اعتبار می‌شوند.
استان،صندوق،توسعه،تأمين،ملي

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: پروژه‌های بزرگ و ملّی در استان توسط صندوق توسعه ملّی تأمین اعتبار می‌شوند.
فرهاد زیویار امروز ۲۳ آذرماه با اشاره به دیدار با رئیس صندوق توسعه ملی، اظهار کرد: در جلسه‌ای که به‌منظور پیگیری مسائل و مشکلات استان در حوزه اقتصادی با دکتر غضنفری در محل صندوق توسعه ملی برگزار شد بر حمایت مالی از پروژه‌های اقتصادی استان تأکید شد.
وی تصریح کرد: با توجه به لزوم پیگیری تأمین اعتبار پروژه‌های مهم و اولویت‌دار استان، گزارشی از وضعیت طرح‌های اقتصادی استان در این جلسه ارائه شد.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: رئیس صندوق توسعه ملی در این دیدار ضمن اعلام آمادگی برای حمایت از پروژه‌های استان از نظر تأمین منابع ارزی و ریالی، در رابطه با همکاری در تأمین منابع مورد نیاز استان بخصوص در بخش صنعت و گردشگری قول مساعد داد.
زیویار در این نشست ضمن تشریح وضعیت استان به لحاظ محرومیت‌ها و لزوم ایجاد اشتغال و از طرفی نیاز واحدهای بزرگ و نیمه‌تمام به منابع مالی، نقش صندوق توسعه ملی را در راه‌اندازی این واحدها بسیار اثربخش عنوان کرد.
انتهای پیام