خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامسونگ و ال جی در ایران می‌مانند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 08 اردیبهشت 1398 - 12:56
هاشمی گفت: خطوط تولید شرکت‌های سامسونگ و ال جی هم اکنون فعال است و این دو شرکت برای خروج از ایران برنامه‌ای ندارند.
توليد،ايران،سامسونگ،ال،جي،فلزي

به گزارششاتا، عباس هاشمی مدیر کل صنایع فلزی وبا اعلام این خبر گفت: خطوط تولید شرکت‌هایهم اکنون فعال است و این دو شرکت برای خروج از ایران برنامه‌ای ندارند.وی با بیان اینکه تولید محصولات سامسونگ و ال جی در ایران ادامه دارد، افزود: معمولا ماه فروردین و در برخی موارد تا نیمه اردیبهشت برنامه‌های آموزش، تعمیر و نگهداری خطوط در کارخانه‌های صنعتی انجام می‌شود.
در حال حاضر تولید ادامه دارد و طبق روال همیشگی قطعات و مواد اولیه جدید در راه ایران است.
بیشتربخوانید: کاهش قیمت لوازم خانگی در بازار/ آیا با اُفت قیمت‌ها، رونق به بازار باز خواهد گشت؟
مدیر کل صنایع فلزی و لوازم خانگی با اشاره به اینکه شرکت‌های سامسونگ و ال جی در ایران خط تولید دارند، تصریح کرد: در آغاز ورود این شرکت‌ها به ایران، توسط سرمایه گذار ایرانی برای آن‌ها خط تولید ایجاد شد.
مواد اولیه وارد شده و محصولات این شرکت‌ها طبق استاندارد جهانی در ایران تولید می‌شوند.وی تاکید‌کرد: طبق جلساتی که با مدیران ارشد شرکت‌های سامسونگ و ال جی داشتیم، دو طرف در خصوص شرکت دادن ساپلایر‌های ایرانی که برای رشد صنعت کشور بسیار مفید است، به نتایج مثبتی دست پیدا کردند.