خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نکونام: شرایط ما ایده‌آل نیست/ انتظار یک بازی سخت را با گل‌گهر داریم

ایسنا | ورزشی، استان‌ها | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 16:52
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: سعی می‌کنیم در بازی با گل‌گهر بهترین عملکرد را داشته باشیم و با تمرکز بالا بازی کنیم.
بازي،تيم،برنامه،اميدوارم،سرمربي،تمركز،فولاد

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: سعی می‌کنیم در بازی با گل‌گهر بهترین عملکرد را داشته باشیم و با تمرکز بالا بازی کنیم.
به گزارش ایسنا، جواد نکونام سرمربی فولاد در نشست خبری پیش از دیدار برابر گل‌گهر سیرجان گفت: از سالی که تیم گل‌گهر به لیگ برتر صعود کرده، برنامه ریزی خوبی داشته اند و توانسته اند شرایط تیمشان را سال به سال بهتر کنند.
آنها با برنامه جلو آمده اند و با هزینه‌هایی که می کنند برای آینده باشگاه و استانشان برنامه های خوبی دارند.
او ادامه داد: به نظرم کار خوبی در اینجا صورت می گیرد و امیدوارم تداوم داشته باشد.
گل‌گهر یک تیم خوب، جان‌دار و با برنامه ای است.
انتظار یک دیدار سخت و سنگین را داریم و آماده این بازی هستیم تا بتوانیم فردا بهترین عملکرد را جلوی تیم خوب گل‌گهر سیرجان داشته باشیم.
سرمربی فولاد خاطرنشان کرد: می دانیم که آنها اکنون در بهترین شرایطشان هستند.
شرایط ما ایده آل نیست ولی خوب است.
همانطور که بارها در هفته های قبل گفته ام، نفراتی که برای این بازی در اختیار داریم، ایده آل من نیست ولی شرایط تیمی ما خوب است.
سعی می کنیم شرایطی که در تیم ما حکمفرماست مانند مصدومیت هایی که داریم، محرومیت هایی که گریبان ما را گرفته و مشکلاتی که برایمان در این مسیر به وجود می آید را کنترل کنیم.
نکونام در پایان اضافه کرد: سعی می کنیم در بازی فردا بهترین عملکرد را داشته باشیم و با تمرکز بالا بازی کنیم.
می دانیم گل‌گهر در فاز هجومی خطرناک است و نقاط ضعف آنها را شناسایی کرده ایم.
امیدوارم بتوانیم فردا با تمرکز بالا و برنامه های تاکتیکی که داریم، بازی خوبی انجام دهیم.
فکر می کنم فردا بازی خوبی از جانب هر دو تیم مشاهده کنیم و امیدوارم ما نیز بازی خوب و قابل قبولی را به نمایش بگذاریم و ان‌شاءالله موفق باشیم.
انتهای پیام