خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / زخم فرونشست بر تن کشاورزی خراسان جنوبی

ایسنا | اقتصادی، اجتماعی و حوادث، استان‌ها، چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 16:11
یکی از مسائلی که در اثر برداشت بی‌رویه آب زیرزمینی رخ می‌دهد، فرونشست زمین است. با برداشت آب‌های زیرزمینی و بیرون آمدن آب از منافذ امکان متراکم شدن مواد تا عمق ۳۰۰ متر فراهم می‌شود و هرچه بیشتر برداشت شود، تراکم مواد بیشتر خواهد بود. عوامل متعددی باعث ایجاد این پدیده می‌شود؛ از جمله انحلال، آب‌شدگی یخ‌ها و حرکت آرام زمین. دشت سریان در استان خراسان جنوبی مدت‌هاست درگیر پدیده فرونشست است و این مساله زمین‌های کشاورزی را تحت تاثیر قرار داده است.
برداشت،فرونشست،زيرزميني

یکی از مسائلی که در اثر برداشت بی‌رویه آب زیرزمینی رخ می‌دهد، فرونشست زمین است.
با برداشت آب‌های زیرزمینی و بیرون آمدن آب از منافذ امکان متراکم شدن مواد تا عمق ۳۰۰ متر فراهم می‌شود و هرچه بیشتر برداشت شود، تراکم مواد بیشتر خواهد بود.
عوامل متعددی باعث ایجاد این پدیده می‌شود؛ از جمله انحلال، آب‌شدگی یخ‌ها و حرکت آرام زمین.
دشت سریان در استان خراسان جنوبی مدت‌هاست درگیر پدیده فرونشست است و این مساله زمین‌های کشاورزی را تحت تاثیر قرار داده است.
خبرنگار و تصویربردار:‌ رها صلاحی‌مقدم / تدوینگر: جواد علیزاده