خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تورم صدر لیست نگرانی و نارضایتی مردم آمریکا/تورم آمریکا از کنترل خارج شده است

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 14:53
روند افزایش قیمت ها از مواد غذایی گرفته تا خودرو و حامل های انرژی در آمریکا از کنترل خارج شده و این مسئله در صدر ناراحتی مردم این کشور قرار دارد.
تورم،مركزي،بانك،آمريكا،نرخ،افزايش،كشور

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از سی ان ان، در حال حاضر افزایش قیمت‌ها و نرخ تورم در آمریکا در صدر نگرانی‌ها و نارضایتی مردم این کشور قرار دارد.
قیمت همه چیز از مواد غذایی گرفته تا حامل‌های انرژی و خودرو همین طور بالا می‌رود.
از آنجا که شرایط روز به روز بدتر می‌شود، مردم به دنبال بهبود شرایط هستند.
در ماه نوامبر نرخ تورم در آمریکا به بالاترین میزان 40 سال گذشته رسید، به گونه‌ای که فقط در حوزه حامل‌های انرژی نظیر بنزین شاهد افزایش 33 درصدی قیمت‌ها نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.
قیمت بنزین به تنهایی 58 درصد رشد کرده است.
حالا همه توجهات روی نشست آتی هیات مدیره بانک مرکزی آمریکا متمرکز است.
در حالی که حفظ بازار اشتغال از جمله اولویت‌های بانک مرکزی فدرال آمریکاست، اما به نظر می‌رسد دیگر تورم از کنترل خارج شده و آنها واقعا باید نگران این روند افزایشی قیمت‌ها باشند.
اگرچه آمارها نشان می‌دهد که اوضاع اشتغال در این کشور بد نیست، اما باید تاکید کرد که تورم به طور کامل از کنترل خارج شده است و بانک مرکزی باید هرچه سریع‌تر به فکر مقابله با آن بیفتد.
کارشناسان می‌گویند: از یک طرف بانک مرکزی باید سیاست محرک اقتصادی خود را هرچه‌ سریع‌تر جمع‌وجور کند و از سوی دیگر نرخ بهره در این کشور را افزایش دهد.
بالا رفتن تورم بیش از هر قشر دیگری سالمندان آمریکا و خانوارهایی که درآمد کمی دارند و یا درآمدشان ثابت است را درگیر کرده است.
انتهای پیام/