خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین جشنواره کالاهای فرهنگی فیروزه آذربایجان‌شرقی برگزار می‌شود

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 14:31
معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: دومین جشنواره کالاهای فرهنگی فیروزه استان برگزار می‌شود.
جشنواره،فرهنگي،فيروزه،برگزار،ارشاد،اداره،فرهنگ

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: دومین جشنواره کالاهای فرهنگی فیروزه استان برگزار می‌شود.
وحید حسین‌زاده با اعلام این خبر اظهار کرد: دومین دوره جشنواره یاد شده در قالب «جایزه فیروزه» برگزار می شود و مهلت ارسال آثار به این جشنواره نیز تا بیستم دی ماه 1400 خواهد بود.
وی گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در جشنواره یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی jayezehfiroozeh.farhang.gov.ir مراجعه کنند.
حسین‌زاده با بیان اینکه جشنواره فیروزه در موضوعاتی مانند عروسک، پیکسل، نوشت‌افزارو هدایای فرهنگی برگزار می‌شود، گفت: جشنواره یاد شده همزمان با هفتمین دوره جایزه فیروزه و با هدف فرهنگ‌سازی تولید و مصرف برگزار می‌شود.
وی افزود: توسعه فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی در این حوزه، ارتقا و ترویج محصولات فرهنگی و هنری کاربردی با رویکرد کشف خلاقیت‌ها و ایده‌های نو در استان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، آدرس دبیرخانه جشنواره برای ارسال فیزیکی آثار تبریز، نیز در خیابان امام خمینی، نرسیده به چهارراه آبرسان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، معاونت فرهنگی می‌باشد.
انتهای پیام