خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظام الدین موسوی رئیس کمیته تحقیق ‌و تفحص از بانک‌های دولتی شد

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 14:31
در اولین نشست اعضای کمیته تحقیق و تفحص از بانک‌های دولتی سید نظام الدین موسوی به عنوان رئیس این کمیته انتخاب شد.
كميته،تحقيق،عنوان،تفحص

در اولین نشست اعضای کمیته تحقیق و تفحص از بانک‌های دولتی سید نظام الدین موسوی به عنوان رئیس این کمیته انتخاب شد.
به گزارش ایسنا، در پی تصویب طرح تحقیق و تفحص از بانک‌های دولتی در صحن مجلس شورای اسلامی، هفته گذشته ۱۵ نفر از نمایندگان به عنوان اعضای کمیته این تحقیق وتفحص انتخاب شدند.
امروز در جلسه کمیته تحقیق و تفحص، اعضای هیات رئیسه کمیته انتخاب شدند که بر اساس آن سید نظام الدین موسوی به عنوان رئیس، فتح الله توسلی و محمد علیپور رحمتی به عنوان نواب رئیس و محمدرضا دشتی به عنوان دبیر کمیته تحقیق و تفحص از بانک های دولتی تعیین شدند.
انتهای پیام