خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بقعه متبرکه شاهداعی الی‌الله شیراز میزبان عزاداران فاطمی می‌شود

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 13:54
مراسم سوگواری دهه اول فاطمیه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بقعه متبرکه حضرت شاهداعی الی‌الله(ع) شیراز برگزار می‌شود.
شيراز،مراسم،برگزار،متبركه،بقعه،اوقاف،سوگواري

ایسنا/فارس مراسم سوگواری دهه اول فاطمیه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بقعه متبرکه حضرت شاهداعی الی‌الله(ع) شیراز برگزار می‌شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه۳ شیراز سه‌شنبه ۲۳ آذر در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر بیان کرد: به مناسبت فرارسیدن ایام حزن و اندوه شهادت حضرت زهرا(س) و دهه اول فاطمیه مراسم عزاداری و سوگواری از روز چهارشنبه ۲۴ آذر به مدت سه شب در جوار بقعه متبرکه حضرت سیدنظام الدین محمود(ع) مشهور به شاهداعی الی‌الله برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام سیدمیثم حسینی افزود: این مراسم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، حفظ فاصله فیزیکی عزاداران و تعداد محدودی از سوگواران راس ساعت ۱۹ برگزار خواهد شد.
او همچنین سخنرانی و مداحی را از جمله برنامه‌های این مراسم‌ها اعلام کرد و گفت: قرائت حدیث شریف کساء توسط کربلایی امیرحسین رهنما همراه با مداحی حاج خلیل نگهبان و برادران خلقی و بردیده و سخنرانی حجت‌الاسلام میر از دیگر برنامه‌های سوگواری در این ایام خواهد بود.
رئیس اداره اوقاف ناحیه۳ شیراز یادآور شد: این مراسم با مشارکت و همکاری مرکز اُفق بقعه متبرکه شاهداعی الی‌الله، هیئت جنت الحسین(ع) شیراز و اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه۳ شیراز برگزار می‌شود.
انتهای پیام