خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری گل و‌گیاه

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 08 اردیبهشت 1398 - 12:37
به گفته مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران ، سالانه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار صادرات در حوزه گل و‌گیاه داریم.
گل،تهران،گياه،مديرعامل،سبز،فضاي،شهرداري،سازمان،مختاري،صادرات

به گفته مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران ، سالانه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار صادرات در حوزه گل و‌گیاه داریم.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، علی محمد مختاری مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه تهران که در بوستان گفت‌وگو برگزار شد، گفت: گل‌ها نمایشگر حیات و زیبایی هستند و همواره به عنوان عناصر زنده طبیعت در بهبود کیفیت زندگی تاثیر می‌گذارند.
مختاری گفت: کاربرد بیشترگل باعث افزایش روحیه شهروندان شده و باعث رونق صنایع مرتبط با تولید گل و گیاه می‌شود.
وی افزود: باید در سالی که به نام رونق تولید نامگذاری شده است به افزایش سرانه گل و گیاه توجه کرد زیرا در ابتدای سال ۹۰ سرانه گل و‌گیاه حدود ۱۰ شاخه بوده است.
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران به پتانسیل موجود در حوزه صنعت پرورش گل‌و‌گیاه زینتی اشاره کرد و گفت: همسایگان ما در شمال و جنوب کشور می‌توانند بازار خوبی برای عرضه گل‌و‌گیاه باشند.
مختاری خاطرنشان کرد: متأسفانه در حوزه صادرات گل و گیاه تنها بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار صادرات داریم در حالی که همسایگان ما از این صنعت حدود ۱ تا ۲ میلیارد دلار درآمد دارند.
وی تصریح کرد: ما می‌توانیم با توجه ویژه به بسته بندی و ارسال گل و گیاه با کشورهای پیشرو در این حوزه رقابت کنیم و این را می شود با حمایت از تولیدکنندگان محقق کرد.
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران گفت: این نمایشگاه با بیش از ۲۹۰ تولید کننده داخلی و ۱۷ نماینده خارجی از کشورهای جهان از امروز افتتاح شده و تا جمعه پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
مختاری افزود: محصولات عرضه شده در نمایشگاه در بسیاری از موارد از نمونه‌های مشابه خود بهتر بوده و می‌تواند در آینده به بازاری مهم برای افزایش صادرات تبدیل شود.
وی ادامه داد: باید توجه کنیم که در این بازار تک صدایی و حرکت‌های فردی جوابگو نخواهد بود و باید یک هم صدایی و کار جمعی انجام داد.
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران به تنوع زیستی کشور اشاره کرد و گفت: در هیچ جای دنیا چنین تنوع زیست محیطی نداریم و باید از این فرصت برای پرورش گل‌و‌گیاه و رونق این صنعت استفاده کنیم.
انتهای پیام/