خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عباس خواستار اجرای توافقات با تل‌آویو برای احیای روند سازش شد

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 10:13
معاون امور سیاسی وزیر خارجه آمریکا در سفری به رام‌الله با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کرد.
آمريكا،فلسطين،روابط،تشكيلات،عباس،رئيس،خودگردان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ویکتوریا نولاند» معاون امور سیاسی وزیر خارجه آمریکا دوشنبه شب (دیشب) در مقر ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین با «محمود عباس» رئیس این تشکیلات دیدار کرد.
عباس در این دیدار، نولاند را در جریان آخرین تحولات فلسطین به ویژه اقدامات یکجانبه رژیم صهیونیستی برای تضعیف راه‌حل دو دولت قرار داد.
وی بر ضرورت توقف این اقدامات اسرائیل و اجرای توافقنامه‌های امضا شده بین دو طرف به منظور آغاز روند سیاسی واقعی بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی تأکید کرد.
بنابر گزارش خبرگزاری فلسطین (وفا)، عباس همچنین اهمیت استمرار تلاش برای تقویت روابط دوجانبه با آمریکا و رفع موانع موجود بر سر راه این روابط را مورد تأکید قرار داد.
تشکیلات خودگردان فلسطین اواخر سال ۲۰۱۷ در واکنش به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، روابط خود با آمریکا را متوقف کرده بود اما پس از انتخاب «جو بایدن» به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا این روابط ازسر گرفته شد.
انتهای پیام/