خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمران خان: بار اشتباهات آمریکا در افغانستان به دوش پاکستان افتاد

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 23 آذر 1400 - 10:12
نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به اشتباهات آمریکا در افغانستان گفت: ایالات متحده در خلال حضور و جنگ در افغانستان اشتباهات زیادی مرتکب شد، اما پاکستان مجبور شد بار سنگین این وضعیت را به دوش بکشد.
افغانستان،پاكستان،آمريكا،اشتباهات،جنگ

نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به اشتباهات آمریکا در افغانستان گفت: ایالات متحده در خلال حضور و جنگ در افغانستان اشتباهات زیادی مرتکب شد، اما پاکستان مجبور شد بار سنگین این وضعیت را به دوش بکشد.
به گزارش خبرنگار دفاتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس؛ «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به اشتباه آمریکا در افغانستان گفت: ایالات متحده در خلال حضور و جنگ در افغانستان اشتباهات زیادی مرتکب شد، اما پاکستان مجبور شد بار سنگین این وضعیت را به دوش بکشد.
وی از رسانه‌های غربی انتقاد کرد و گفت: به جای اینکه از پاکستان به خاطر فداکاری‌هایی که انجام داده تقدیر شود، این کشور را به «بازی دوگانه» متهم کرده و جایگاه کشور را در سطح بین‌الملل تخریب می‌کنند.
به گفته خان، پاکستان مسئول کاستی‌ها و اشتباهات آمریکا در افغانستان نشان داده شد.
عمران خان پیش از این نیز خروج ایالات متحده از افغانستان را مورد انتقاد قرار داده بود و با ابراز نارضایتی از ۲۰ سال جنگ آمریکا در افغانستان گفت: ما (پاکستان) مانند یک مزدور استخدام‌شده بودیم.
ما قرار بود موجب پیروزی آن‌ها در جنگ افغانستان شویم؛ کاری که هرگز نتوانستیم انجام دهیم.
وی گفت: پاکستان بارها به مقامات آمریکایی هشدار داد که آمریکا نمی‌تواند به اهداف خود در افغانستان از نظر نظامی برسد و «در آنجا گرفتار شده است».
انتهای پیام/ح