خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ فوتی و ۴۵ بستری کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته در خراسان شمالی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 22 آذر 1400 - 15:54
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از فوت شدن سه نفر بر اثر وخامت حالشان به خاطر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان خبر داد.
استان،كرونا،بيماري،واكسن،بستري،فوت،ايمني

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از فوت شدن سه نفر بر اثر وخامت حالشان به خاطر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان خبر داد.
دکتر سید جواد پورنقی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با اعلام نتایج قطعی آزمایش های انجام شده، طی ۲۴ ساعت منتهی به ظهر بیست و دوم آذر ماه، متاسفانه سه نفر از بیماران مبتلا به کرونا در استان فوت شدند.
افزود: با بستری ۴۵ بیمار جدید در مدت زمان یاد شده هم اکنون ۱۳۶ بیمار دارای علائم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
وی با بیان این که رعایت پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی در مهار بیماری کووید ۱۹ بسیار مهم و ضروری است، افزود: تصور ایمنی کاذب به جهت تزریق واکسن موجب به مخاطره افتادن سلامت عمومی و خسارت های جبران ناپذیر می شود.
وی با اشاره به این که اکنون ۹۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال در استان واکسینه شده اند، خاطرنشان کرد: شهروندانی که هنوز واکسن کرونا دریافت نکرده اند سریع تر نسبت به این امر اقدام کنند زیرا با افزایش آمار واکسیناسیون، ایمنی عمومی در برابر ویروس کرونا ایجاد می شود.
انتهای پیام