حامیان معنوی فرزندان ایتام و محسنین در فارس به 108 هزار نفر رسید- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها_ مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس با اشاره به راه اندازی پویش طرح ایران مهربان گفت: تعداد حامیان معنوی فرزندان ایتام و محسنین در استان فارس به 108 هزار و 889 نفر رسیده است.

محمد بذرافشان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از شیراز، با بیان اینکه تعداد حامیان اکرام ایتام و محسنین در استان 108 هزار و 889 نفر است، اظهار داشت: اکنون 26 هزار و 790 فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد فارس است و از حمایت این نهاد برخوردار هستند.
وی افزود: حامیان نیکوکار در هشت ماهه امسال 102 میلیارد و 730 میلیون تومان به فرزندان معنوی زیرپوشش این نهاد کمک کردند که 20 درصد نسبت به پارسال رشد درآمدی داشته است.
بذرافشان در پاسخ به این سوال که آیا فرزند بدون حامی در استان داریم یا خیر؟، ادامه داد: هیچ فرزند ایتام و محسنین بدون حامی نیست، اما در مناطق بسیار محروم که فرزندان، دریافتی پایینی دارند با مشارکت خیران نیاز به حمایت بیشتری داریم.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس بیان کرد: در استان فارس 407 مرکز نیکوکاری فعال وجود دارد که در 8 ماهه امسال 180 میلیارد تومان کمک به صورت نقد و کالا از سوی خیران و نیکوکاران دریافت کرده است که از این مبلغ 39 میلیارد تومان نقد و مابقی کالا بوده است.
وی با بیان اینکه در هشت ماهه امسال 8 هزار و 249 طرح اشتغال با مبلغ 360 میلیارد تومان تسهیلات ایجاد شده است، تصریح کرد: تعداد مددجویان تحت حمایت کاریابی شده که به سر کار رفته اند امسال 10 هزار و 604 نفر بوده است.
بذرافشان بیان کرد: همچنین 3170 کودک دارای سوء تغذیه تحت حمایت کمیته امداد هستند که این کودکان ماهانه 100 هزار تومان دریافت میکنند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس با بیان اینکه طی مدت یاد شده 850 واحد مسکونی برای مددجویان احداث و تکمیل شده است، یادآور شد: این عدد تنها احداث و تکمیل واحد مسکونی بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه این نهاد امسال تعداد 2691 فقره جهیزیه به زوجهای جوان زیر پوشش این نهاد کمک کرده است، تصریح کرد: همچنین به 41 هزار و 454 نفر دانشآموز و چهار هزار و 152 نفر دانشجو نیازمند تحت حمایت کمک تحصیلی شده است.
انتهای پیام/424/ی