خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطع انشعاب گاز ۴ جایگاه «سی ان جی» غیراستاندارد و پرخطر لرستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 22 آذر 1400 - 11:42
خرم‌آباد- مدیرکل استاندارد لرستان از قطع انشعاب گاز ۴ جایگاه «سی ان جی» در سطح استان به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی و استانداردسازی، خبر داد.
CNG،استاندارد،استان،مشمول

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه قنبریان امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: به منظور تأمین ایمنی و سلامت استفاده کنندگان و هم چنین مالکان و کارکنان جایگاه‌ها و در راستای جلوگیری از بروز حوادث احتمالی و ایجاد شرایط ایمن سوخت گیری، چهار جایگاه CNG استان به دلیل عدم رعایت الزامات استانداردسازی و پر خطر بودن، مشمول قطع انشعاب گاز قرار گرفتند و گاز جایگاه‌ها تا برطرف شدن موارد بحرانی قطع شد.
وی افزود: استاندارد سازی و بازرسی ادواری از جایگاه‌های CNG مشمول مقررات استاندارد اجباری بوده و این مهم در تمامی جایگاه‌های CNG در سطح استان در طول سال و با استفاده از توان کارشناسی شرکت‌های بازرسی تأیید صلاحیت شده انجام می‌شود.
مدیرکل استاندارد لرستان یادآور شد: در حال حاضر ۴۹ جایگاه CNG در سطح استان فعالیت دارند.