خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا استاندارد مانع برگشت خوردن کالاهای صادراتی نشد؟

ایسنا | برگزیده، اقتصادی | دوشنبه، 22 آذر 1400 - 11:13
مدیرکل ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی در پاسخ به چرایی استاندارد نبودن کالاهای صادراتی، اظهار کرد: محصولات کشاورزی مشمول مقررات استاندارد اجباری نیست و سازمان ملی استاندارد نظارتی بر آن‌ها ندارد.
استاندارد،صادراتي،اجباري،كالاهاي،كشاورزي،مشمول

مدیرکل ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی در پاسخ به چرایی استاندارد نبودن کالاهای صادراتی، اظهار کرد: محصولات کشاورزی مشمول مقررات استاندارد اجباری نیست و سازمان ملی استاندارد نظارتی بر آن‌ها ندارد.
به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر اخباری از بازگشت محصولات کشاورزی صادراتی منتشر شده است.
برای مثال در هفته‌های گذشته محموله سیب زمینی ایران از ازبکستان، فلفل ایران از روسیه و کیوی از هند برگشت خورده که علت اصلی آن‌ها سموم و آفات کشاورزی بوده است.
در این رابطه مهدی علیپور، مدیرکل ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی، در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به چرایی استاندارد نبودن کالاهای صادراتی، اظهار کرد: محصولات کشاورزی مشمول مقررات استاندارد اجباری نیست و سازمان ملی استاندارد نظارتی بر آن‌ها ندارد.
به گفته وی فقط برای صادرات شش قلم خشکبار شامل پسته، کشمش، خرما، زعفران، زیره، برگ زرد آلو، دریافت گداهی استاندارد اجباری است.
این مقام مسئول همچنین خاطرنشان کرد که در حال حاضر بیشتر بحث صادرات فلفل دلمه به روسیه مطرح شده که مشمول استاندارد اجباری نیست.
انتهای پیام