خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلاخی و دفن اجساد خانواده دوست صمیمی در باغ توسط مرد شیشه‌ای

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 08 اردیبهشت 1398 - 11:36
قاتل شیشه‌ای بر اثر توهم ناشی از مصرف موادمخدر، خانواده دوست صمیمی‌اش را سلاخی و اجساد آن‌ها را در باغ خانه دفن کرد.
خانواده،مرد،كارآگاهان،مقتول،اعتراف،پدر،متهم،پرونده،جوان

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، یکشنبه یکم اردیبهشت گزارش ناپدید شدن یک خانواده سه نفره - پدر، مادر و دختر ۸ ساله - از اهالی روستای کلاته ورامین به پلیس گزارش شد.
در حالی که تحقیقات برای یافتن سرنخی از این خانواده توسط پلیس و پویش‌های مردمی در شبکه‌های مجازی آغاز شده بود، کارآگاهان با پیگیری‌های میدانی و بررسی آخرین تماس‌های تلفنی زن و مرد جوان، دریافتند یکی از همکاران نزدیک پدر ۳۶ ساله خانواده آخرین فردی بوده که با وی تماس گرفته بود.
به این ترتیب کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، صبح دیروز مخفیگاه این مرد ۲۸ ساله را شناسایی و وی را برای بازجویی به کلانتری منتقل کردند.
اعتراف هولناک
سردار عبدالرضا ناظری، فرمانده انتظامی شرق استان تهران درباره جزئیات این پرونده گفت: «با توجه به اینکه همه سرنخ‌ها نشان می‌داد متهم جوان آخرین فردی باشد که با این خانواده در ارتباط بوده است، بازجویی‌های تخصصی از او انجام شد و این مرد که مظنون اصلی پرونده بود، در برابر شواهد و مدارک مجبور به اعتراف شد و از راز این جنایت پرده برداشت.»
وی افزود: قاتل که مجرد است با مرد مقتول در کشتارگاه همکار بود و با هم رفت و آمد خانوادگی نیز داشتند.
براساس اعترافات متهم او روز یکم اردیبهشت در حالی که شیشه مصرف کرده، با مقتول بر سر مسائل ناموسی درگیر شده و نخست پدر خانواده و سپس همسر و دختر ۸ ساله او را به قتل رسانده است.
او پس از این جنایت هولناک برای اینکه ردی از خود باقی نگذارد، اجساد را به باغ خانه منتقل و هر سه را همان جا دفن کرده بود.
با اعتراف متهم، کارآگاهان به خانه مقتول رفته و با اطلاعاتی که قاتل داده بود، اجساد دفن شده را پیدا کردند.
تحقیقات در این پرونده همچنان ادامه دارد.
منبع: روزنامه ایران
انتهای پیام/