خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری شناگر طلایی فرانسه در المپیک به خاطر تجاوز جنسی

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 22 آذر 1400 - 10:52
یانیک آگنل قهرمان دو شنای المپیک در ارتباط با تجاوز جنسی به یک دختر ۱۵ ساله دستگیر شد.
شناي،آزاد،دستگير،تجاوز،جنسي،طلاي

یانیک آگنل قهرمان دو شنای المپیک در ارتباط با تجاوز جنسی به یک دختر ۱۵ ساله دستگیر شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از استار، یانیک آگنل قهرمان دو شنای المپیک در ارتباط با تجاوز جنسی به یک دختر ۱۵ ساله دستگیر شد.
آگنل در بازی‌های تابستانی لندن ۲۰۱۲ در شنای ۲۰۰ متر آزاد و ۴×۱۰۰ متر امدادی آزاد برای فرانسه مدال طلا گرفت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، او روز پنجشنبه در پاریس دستگیر و در مولهاوس تحت بازداشت پلیس قرار گرفت.
دادستان گفت که شکایتی برای حوادثی که گفته می‌شود "در سال ۲۰۱۶" رخ داده است، شامل تجاوز جنسی به یک نوجوان ۱۵ ساله" ثبت شده است.
قربانی همچنین یک شناگر است و از سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ با آگنل در باشگاه شنای مولوز تمرین کرده است.
به گزارش L'Equipe، چندین همکار شنا در چند هفته گذشته قبل از دستگیری توسط پلیس مصاحبه شدند.
آگنل روز پنجشنبه در خانه اش در پاریس دستگیر شد و بازداشت او صبح جمعه تمدید شد.
او پس از ناکامی در دفاع از عنوان قهرمانی خود در شنای ۲۰۰ متر آزاد در ریو ۲۰۱۶ اعلام کرد که از شنا کردن کناره گیری می کند.
او علاوه بر دو بار طلای المپیک، مدال طلای ۲۰۱۰ در ماده ۴۰۰ متر مسابقات قهرمانی اروپا را دارد و در مسابقات قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۳ دو طلای ۲۰۰ متر آزاد و ۴ در ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد.
انتهای پیام