سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه ذخایر ارز خارجی خود را افزایش می‌دهد- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 22 آذر 1400 - 10:29
بانک مرکزی روسیه اعلام کرد ذخایر طلا و ارز خارجی این کشور تا 622.8 میلیارد دلار افزایش یافته است.
خارجي،روسيه،دلار،ذخاير،ارز،مركزي

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، جدیدترین اطلاعات بانک مرکزی روسیه نشان می‌دهد ذخایر طلا و ارز خارجی این کشور 3 میلیارد دلار طی هفته منتهی به سوم دسامبر افزایش‌یافته و به 622٫8 میلیارد دلار رسیده‌است.
بانک مرکزی روسیه رشد ذخایر ارز خارجی خود را نتیجه خرید برنامه‌ریزی‌شده ارزهای خارجی و ارزیابی مثبت بازار اعلام کرده‌است.
ذخایر بین‌المللی روسیه بیشتر شامل سرمایه‌های خارجی نقدی از جمله طلای پولی، ارزهای خارجی و حق برداشت مخصوص می‌شود که در اختیار بانک مرکزی و دولت این کشور قرار دارند.
ذخایر ارز خارجی روسیه در سال گذشته میلادی 7٫5 درصد افزایش‌یافته و به 595٫8 میلیارد دلار رسیده و در ماه نوامبر تا رکورد 626٫3 میلیارد بالا رفته بود، یعنی 4٫1 میلیارد دلار افزایش طی یک هفته.
این ذخایر در 2015 تا 356 میلیارد دلار پایین آمده بودند.
دولت روسیه در آن زمان 250 میلیارد دلار برای نجات اقتصاد از بحران قیمت نفت در 2014 هزینه کرد.
سرمایه‌های طلا و ارز خارجی روسیه از آن زمان تقریباً دو برابر شده‌است.
انتهای پیام/20