خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسترازنکا در برابر اومیکرون کارایی دارد؟

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 آذر 1400 - 08:53
نتایج گزارش جدید انگلستان در آخر هفته گذشته نشان داد که ۲ دوز واکسن آسترازنکا بعد از ۱۰۰ روز هیچ محافظتی در برابر سویه اُمیکرون ایجاد نمی‌کند.
واكسن،بريتانيا،فايزر،دوز،سويه،تزريق،ارائه

به گزارش مشرق، بریتانیا اعلام کرد با گسترش سریع سویه اُمیکرون کووید ۱۹ داخل این کشور واکسن‌های تقویت‌کننده را برای تمام افراد بالای ۱۸ سال در دسترس قرار خواهد داد.
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، از مردم بریتانیا خواسته برای کمک به مهار موج رو به افزایش سویه جدید، واکسن تقویت‌کننده دریافت کنند.
بر اساس این گزارش فاش شده از دولت بریتانیا مشخص تزریق دوز تقویت‌کننده احتمالا ضروری‌تر از گذشته خواهد بود.
۲ دوز واکسن آسترازنکا(یکی از ۲ واکسن اصلی ارائه شده در بریتانیا به همراه فایزر) برای بیماران مسن که بیش از ۱۰۰ روز از دریافت واکسن آنان می‌گذرد، محافظت اندکی دارد یا هیچگونه محافظتی ارائه نمی‌دهد.
اثربخشی فایزر نیز که بیش از ۷۰ درصد بود، در مقابل اُمیکرون به ۳۰ درصد کاهش یافته است.
با این حال تزریق دوز تقویت‌کننده واکسن فایزر کارایی واکسن را تا ۷۵ درصد افزایش می‌دهد و ممکن است دلیلی باشد که جانسون به شدت برای تزریق واکسن‌های تقویتی تلاش می‌کند.
بر اساس مطالعات اولیه پوشش اندک واکسن‌ها ممکن است به این دلیل باشد که سویه اُمیکرون نسبت به انواع قبلی مانند دلتا از شدت کمتری برخوردار است.
پرایوت چان اوچا، نخست‌وزیر تایلند نیز اظهار کرد: واکسن‌های تقویت‌کننده برای افراد مشتاق ارائه خواهد شد.
با این حال دسترسی به واکسن‌ها در تایلند به دلیل کمبود و مشکلات عرضه تلاش‌های واکسیناسیون را مختل می‌کند.
منبع:بهداشت نیوز