خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاوم‌سازی مسکن در تنگستان روند مطلوبی دارد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 21 آذر 1400 - 21:01
بوشهر- فرماندار تنگستان از اقدام ۲۷۷ نفر برای انعقاد قرارداد در بانک برای مقاوم‌سازی مسکن خبر داد و گفت: مقاوم‌سازی مسکن در تنگستان روند مطلوبی دارد.
مسكن،تسهيلات،متقاضيان،تنگستان

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی عصر یکشنبه در نشست کارگروه مسکن شهرستان تنگستان اظهار کرد: امیدواریم در این دوره بانک‌ها نهایت همکاری را در بحث پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن، با متقاضیان داشته باشند.
وی تاکید کرد: برای بررسی و رفع مشکلات تسهیلات بانک‌ها به متقاضیان، این کارگروه را دو هفته‌ای یک بار با حضور رؤسای بانک‌ها و بنیاد مسکن برگزار خواهیم کرد، تا هم وضعیت آماری تسهیلات را بررسی کنیم و هم برای مشکلات احتمالی متقاضیان مقاوم‌سازی مسکن، اقداماتی را انجام دهیم.
لطفی یادآور شد: در حال حاضر وضعیت پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن در تنگستان، وضعیت مناسبی است و بانک‌ها همکاری خوبی با بنیاد مسکن و متقاضیان داشته‌اند.
فرماندار تنگستان خواستار اطلاع‌رسانی بیشتر بنیاد مسکن در زمینه تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن و همچنین پیگیری و رفع مشکلات متقاضیان این تسهیلات شد.
وی خاطرنشان کرد: سهمیه شهرستان تنگستان در پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن ۴۰۰ فقره بوده که تا کنون ۲۷۷ نفر به بانک مراجعه و قرارداد مابین آنها و بانک منعقد شده است.