خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی «سه‌نقطه» در «دگرخند»

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 21 آذر 1400 - 18:12
ماهنامه طنز «سه‌نقطه» و طنز مطبوعاتی در برنامه «دگرخند» نقد و بررسی می‌شود.
طنز،هنري،حوزه،برنامه،ماهنامه،مجله

ماهنامه طنز «سه‌نقطه» و طنز مطبوعاتی در برنامه «دگرخند» نقد و بررسی می‌شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، در صد شصت و چهارمین برنامه «دگرخند» که بعد از گذشت نزدیک به دو سال، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به صورت حضوری در حوزه هنری برگزار می‌شود، علی‌اکبر قاضی‌زاده، مهدی محسنیان‌راد، اسماعیل امینی، هادی مقدم‌دوست و احسان عبدی‌پور درباره طنز مطبوعاتی و مجله «سه‌نقطه» به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.
در ابتدای این برنامه که عنوان «طنز مطبوعاتی، مطبوعات طنز و ماهنامه سه‌نقطه» دارد، امید مهدی‌نژاد مدیرمسئول مجله «سه‌نقطه» از شکل‌گیری و فعالیت‌های این مجله سخن خواهد گفت.
در انتها نیز مریم حسن‌نژاد، فاطمه فهیمی، سیدمحمد صاحبی و رضا سعیدی ورنوسفادرانی، طنزپردازان ماهنامه «سه‌نقطه» آثار طنز خود را می‌خوانند.
این نشست با اجرای مهدی فرج‌اللهی توسط دفتر طنز حوزه هنری، سه‌شنبه ۲۳ آذرماه ساعت ۱۵ در سالن مهر حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، برگزار خواهد شد.
ورود برای عموم علاقه‌مندان به این برنامه با حفظ پروتکل‌های بهداشتی رایگان و آزاد است.
انتهای پیام