انتشار 2 هزار میلیارد تومان اوراق برای تجهیز مدارس
فارس
|
اقتصادی
|
یکشنبه، 21 آذر 1400 - 13:18
دولت در لایحه بودجه سال آینده مجاز است برای تجهیز و تکمیل و احداث فضای آموزشی در وزارت آموزش و پرورش 2 هزار میلیارد تومان اوراق منتشر کند.

دولت در لایحه بودجه سال آینده مجاز است برای تجهیز و تکمیل و احداث فضای آموزشی در وزارت آموزش و پرورش 2 هزار میلیارد تومان اوراق منتشر کند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، دولت در لایحه بودجه سال آینده مجاز است برای تجهیز و تکمیل و احداث فضای آموزشی در وزارت آموزش و پرورش 2 هزار میلیارد تومان اوراق منتشر کند.
به دولت اجازه داده می شود مبلغ بیست هزار میلیارد (۲۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال اوراق مالی اسلامی منتشر کند، تا جهت احداث، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی وزارت آموزش و پرورش (سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور) و دانشگاه فرهنگیان به مصرف برسد.
این اوراق خارج از سقف پیش بینی شده در جدول شماره (۴) ماده (۷) قانون برنامه ششم توسعه بوده و بر اساس ابلاغ اعتبار و تخصیص های صادر شده به مصرف می رسد.
انتهای پیام/