خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع مشکلات بیماران PKU در درستور کار وزارت بهداشت/ قیمت واردات مواد غذایی بیماران بالا است

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 21 آذر 1400 - 11:38
وزارت بهداشت به گلایه بیماران PKU پاسخ داد.
بيماران،فارس،غذايي،واردات،محصولات،مواد،پاسخ

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پاسخ به گزارش خبرگزاری فارس با عنوان «این کودکان از وزیر بهداشت «غذای خاص» می‌خواهند!» پاسخ داد.
متن پاسخ به شرح زیر است:
در مورد محصولات بیماران خاص نه تنها منعی برای واردات مواد غذایی مورد نیاز وجود ندارد بلکه تمهیدات لازم برای تسهیل در امر واردات آنها پیش بینی شده است.
قیمت مواد غذایی بالاخص غذاهای خاص با شیوع کووید ۱۹ در جهان دو تا سه برابر افزایش یافته است.
با توجه به عدم تخصیص ارز ترجیحی، قیمت تمام شده واردات برای این گروه از مواد غذایی بالا است.
با توجه به موارد مذکور پیشنهادات تخصیص یارانه ریالی با توجه به امکان شناسایی دقیق این گروه از بیماران و تهیه ضوابط و مقررات فنی و بهداشتی لازم برای تولید کنندگان داخلی این محصولات جهت ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی جهت رفع بخشی از مشکلات این بیماران در دستور کار سازمان قرار خواهد گرفت.
مخاطبان فارس با ثبت سوژه ای در سامانه فارس من خواستار رسیدگی به مشکلات این بیماران شده بودند.
انتهای پیام/