اجرای ١٢ هزار طرح توانمندسازی در روستاها و توجه ویژه به اشتغالزایی زنان در بنیاد برکت
مدیرعامل بنیاد برکت از پیادهسازی و اجرای طرحهای توانمندسازی و اشتغالزایی این بنیاد در ١٢ هزار روستای کشور و توجه ویژه به اشتغالزایی زنان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر اینکه بنیاد برکت با دستور مقام معظم رهبری شکل گرفته است، گفت: بنیاد با مطالعه فراوان برای سه سال پیاپی مدلی را برای اشتغالزایی و توانمندسازی طراحی کرد که امروزه این مدل در بیش از ١٢ هزار روستا پیادهسازی و اجرا شده است.
او با تاکید بر ایجاد اشتغالهای خرد و خانگی اظهار داشت: این موضوع سالهاست که مورد بحث است و کشورهای توسعه یافته تجربههای مختلفی در این حوزه دارند و ما قصد داریم برای سال آینده تعداد روستاهای تحت پوشش را از ١٢ هزار به ٢٠ هزار روستا برسانیم و ۶۵ درصد از روستاییان را تحت پوشش قرار دهیم.
ترکمانه با اشاره به اینکه زنان سرپرست خانوار در کانون توجه بنیاد برکت قرار دارند اظهار داشت: تا امروز بیش از ۶ هزار و ۵٠٠ طرح ویژه این افراد اجرا شده است.
همچنین حدود ۴٠ درصد از طرحهای اشتغالزایی برکت توسط زنان عملیاتی شده است.
انتهای پیام/